Forque - meer dan een organisatieadviesbureau

Ons organisatieadviesbureau is gespecialiseerd in het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen en de realisatie van verbeteringen. Onze collega’s geven organisaties advies en ondersteuning, bieden support bij procesoptimalisatie en voorzien hen van handige apps die wij op maat hebben gemaakt voor onze klanten. Al ruim 12,5 jaar is Forque gespecialiseerd in de verbetering van bedrijfsresultaten. 

Onze consultants zijn op basis van hun ervaring in staat om snel tot de kern door te dringen. Vanuit daar gaan zij actief aan het werk met het vraagstuk én de oplossing.

Missie van Forque
Forque verbindt processen, mensen en systemen door het inzetten van toffe, creatieve en slimme businessconsultants die de klant onbevangen tegemoet treden en daardoor met onverwachte oplossingen komen. Zo staat Forque voor ‘onbevangen slimmerds en stoere oplossingen'.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons centraal. Het beste willen presteren binnen de door de klant gestelde kaders. Dit doen wij door nauw samen te werken met onze klanten. Ben jij kritisch en ga je altijd voor het beste resultaat?  

Plezier

Werken bij Forque doe je met plezier! Plezier verbindt, plezier zet je in beweging en geeft energie. Lijk het jou wat om ons team te versterken? 

Ontwikkeling maximaliseren

Wij zoeken altijd naar het maximaal mogelijke. Wij krijgen er een kick van als we zien dat projecten gaan 'vliegen' en mensen boven zichzelf uitstijgen. 

Team
Ons team bestaat uit professionals uit heel Nederland. Wij werken vanuit de overtuiging dat organisaties groeien als ze bereid zijn te veranderen, want ontwikkelingen staan nooit stil. Maar bovenal geloven we dat mensen zichzelf willen zijn. Iedereen is tenslotte anders. Daarom betrekken we bij ons adviesbureau vanaf de start van ieder project alle belanghebbenden in de organisatie, van directie tot operatie. Ze denken en doen mee en gezamenlijk voeren we de verbeteringen door. Daarbij verbinden wij advies aan co-management, techniek en mensen, om de organisatie duurzaam te verbeteren. Samen realiseren we doelen. Met passie en creativiteit helpen we onze klanten verder naar de toekomst.

‘Kan niet’ bestaat niet bij ons adviesbureau. Iedereen in ons team is ondernemend en voelt zich verantwoordelijk voor een goed advies én de uitwerking daarvan. Wij hebben dit vormgegeven in een hecht en georganiseerd team van businessconsultants en AFAS-experts met ieder een eigen identiteit.

Persoonlijke benadering
Het team van adviesbureau Forque streeft altijd naar een persoonlijke benadering. Maatwerk geldt net zo goed voor onze klanten als voor ons team. We hebben respect voor jouw mogelijkheden en onmogelijkheden. Ben je gemotiveerd en ontdek je graag of we een match zijn? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina met je collega of netwerk:Deel deze pagina met je collega of netwerk:


          

SITEMAP

   Home

   Over Forque

   Werken bij Forque

   Contact
OVER ONS

Forque is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in het realiseren van verbeteringen. 
Lees meer over Forque

CONTACTGEGEVENS

Forque Advisory Services NL BV
Vonderweg 46a
7468 DC Enter
T: +31 (0)85 - 27 33 490

E: info@forque.nl          

Copyright Forque | Alle rechten voorbehouden


Copyright Forque | Alle rechten voorbehouden