Wij zijn Forque!

Bij Forque zijn we nuchter en transparant. Sprookjes verkopen we niet; we bieden alleen oplossingen die écht werken. En als we niet de oplossing hebben? Dan zeggen we dat ook. Wij zijn ervan overtuigd dat we klanten het beste helpen door eerlijk advies te bieden.   

Onze AFAS- en BI-experts zorgen ervoor dat processen en automatisering aansluiten bij de business van de klant. Niet andersom. Ze zijn op basis van hun ervaring in staat om snel tot de kern door te dringen. Vervolgens gaan zij actief aan het werk met het vraagstuk én de oplossing.  

Ons organisatieadviesbureau is gespecialiseerd in het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen en de realisatie van verbeteringen. Onze collega’s geven organisaties advies en ondersteuning, bieden support bij procesoptimalisatie en voorzien klanten van handige apps die wij op maat hebben gemaakt. Al ruim 14 jaar is Forque gespecialiseerd in de verbetering van bedrijfsresultaten door het verbinden van processen, mensen en systemen.

 

 

 

Kwaliteit, plezier en ontwikkeling zijn onze kernwaarden en daar houden we ons aan!

 

 

 

Kwaliteit staat bij ons centraal. Het beste willen presteren binnen de door de klant gestelde kaders. Dit doen wij door naast de klant te gaan zitten en een langetermijnrelatie aan te gaan.


 

 

 

 

Goede kwaliteit betekent blije klanten en blije klanten betekent meer plezier in je werk. Want plezier in je werk vinden we minstens zo belangrijk als kwaliteit.

 

 

 

 

 

Wij zoeken altijd naar het maximaal mogelijke. Wij krijgen er een kick van als we zien dat projecten gaan 'vliegen' en mensen boven zichzelf uitstijgen.


 

 

Onze missie en visie 

Forque verbindt processen, mensen en systemen door het inzetten van toffe, creatieve en slimme businessconsultants die de klant onbevangen tegemoet treden. Daardoor komen ze vaak met onverwachte oplossingen, waarvan klanten enthousiast worden.

Groei van de organisatie is geen doel op zich. Het gaat om het behoud van het Forque-DNA, omdat we ervan overtuigd zijn dat we daarmee klanten het meest effectief van dienst kunnen zijn. Daarbij ligt een groeikans op het zelf ontwikkelen van apps in een abonnementenmodel, omdat repeterende omzet de continuïteit borgt en niet recht evenredig leidt tot een stijging in de grootte van de organisatie. De andere groeikans ligt in het verder uitbouwen van consultancy, op een juiste wijze verdeeld over de gedefinieerde teams.

Deel deze pagina met je collega of netwerk:

 

 

LAATSTE VACATURES

Open sollicitatie

OVER ONS

Forque is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in het realiseren van verbeteringen. 
Lees meer over Forque

CONTACTGEGEVENS

Forque Advisory Services NL BV
Vonderweg 46a
7468 DC Enter
T: +31 (0)85 - 27 33 490

E: info@forque.nl

 

 

 

 

 

 

          

Copyright Forque | Alle rechten voorbehouden

 

Copyright Forque | Alle rechten voorbehouden