Werken bij Forque

Forque wil niet alleen de opdrachtgevers laten groeien door ontwikkeling, ook willen wij jou laten groeien! Dit doen we door jou veel ruimte en zelfstandigheid te bieden. Jij krijgt de mogelijkheid om zelf te creëren, ondernemen en verbeteren.

Wij zorgen dat werken bij Forque vanaf de eerste dag een succes is. Natuurlijk staat alles voor je klaar op je werkplek en zijn jouw collega’s van te voren ingelicht over jouw komst. Zij zullen je alles vertellen over de praktische zaken. Deze dag maak je ook kennis met je leidinggevende en bespreken jullie alvast je inwerkprogramma.

Gedurende de eerste periode zijn er diverse momenten gepland om jouw voortgang en werkproces te bewaken. Daarnaast leer je hoe je zelf feedback kunt vragen bij collega’s en opdrachtgevers. Daar maak je volop gebruik van tijdens je inwerkperiode. Daarbij krijg je van ons honderd procent vertrouwen. Een stevig uitgangspunt voor jouw succes en ontwikkeling.

Plezier
Je zult zien dat je in no-time midden in je eigen project zit en met plezier werkt bij Forque. Werken bij Forque draait om jezelf zijn. Oprechte betrokkenheid, zorg voor elkaar en passie voor je vak, zijn de eigenschappen waar medewerkers van Forque zich in onderscheiden. Daar krijg je vriendschap, waardering, vrijheid en passende arbeidsvoorwaarden voor terug. 

Groei
Forque is een platte organisatie. Groeien in je werk bij Forque doe je door ervaring op te doen en door verbreding en verdieping van je kennis. Wij waarderen het als je zelf kansen ziet of deze durft te creëren. Ben jij een toptalent, dan heb je bij Forque alle mogelijkheden om door te groeien.

Buddy
Werken en leren hoort bij elkaar. Dat doen we samen. Om scherp te blijven, maken we gebruik van coaching. Je krijgt begeleiding van een ervaren collega op kantoor. Naast werkgerelateerde zaken kan deze coach je ook helpen met persoonlijke vragen en je bijvoorbeeld leren om zelfverzekerder door het leven te gaan. Dit soort investeringen doen we graag in jou. Door jou verder te helpen in je ontwikkeling, help jij Forque weer. Zo creëren wij een cirkel waarin alle partijen groeien en met veel plezier werken bij Forque.


Dus daarom Forque
Nog even op een rijtje wat Forque jou te bieden heeft:

  •        Een werkomgeving met veel vrijheid, waar wij de verantwoordelijkheid bij de medewerkers neerleggen. 
  •        Een open en platte bedrijfscultuur, waar wij met een collegiaal en ambitieus team hard werken om er een succes van te maken.
  •        Een goed salaris conform je persoonlijke ontwikkeling, een leaseauto, telefoon en laptop en twee keer per jaar een Forque-activiteit waar iedereen aan deel mag                     nemen, niets moet.
  •        Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage. Je krijgt daarom volop mogelijkheden voor                   persoonlijke ontwikkeling. 

Spreekt jou dit aan? Kijk bij onze vacatures en neem contact met ons op.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voordat wij tot een dienstverband overgaan dienen wij te beschikken over een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Ben je nog niet in het bezit van een VOG? Dan kunnen wij deze online voor je aanvragen of je vraagt deze hier zelf aan. De aanvraagkosten worden bij een dienstverband vergoed.

 


Matthijs de Haan - Businessconsultant bij Forque: "Forque investeert in medewerkers, geeft ze de ruimte en kansen om zichzelf te ontwikkelen en nieuwe gebieden te ontdekken. Je wordt bij Forque geselecteerd op hoe goed je in het huidige team past. Ik ben ervan overtuigd dat ons team daardoor hecht is, ondanks dat we elkaar niet even vaak zien omdat de meeste medewerkers vaak op pad zijn. Collega's zijn erg collegiaal en helpen elkaar, zeker ook als je net in dienst komt.

          

Deel deze pagina met je collega of netwerk:OVER ONS

Forque is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in het realiseren van verbeteringen. 
Lees meer over Forque

CONTACTGEGEVENS

Forque Advisory Services NL BV
Vonderweg 46a
7468 DC Enter
T: +31 (0)85 - 27 33 490
E
info@forque.nl          

Copyright Forque | Alle rechten voorbehouden


Copyright Forque | Alle rechten voorbehouden